Ingredienser
Kaka                                                    
2 ägg                                                   
1,5 dl mjölk                                 
2 tsk vaniljsocker                 
150 g smält smör                   
3 dl socker                                    
2 tsk bakpulver                       
1 msk kakao
4,5 dl mjöl
Rör ägg och socker pösigt, rör ihop övriga torrvaror och tillsätt dem växelvis med mjölken i äggsmeten. Blanda ner det smälta smöret sist. Grädda i en bröad långpanna, ugnen ska vara på ca 250 grader.
Garnering
2 hg florsocker
4 msk kallt kaffe
2 tsk vaniljsocker
4 msk smält smör
1 msk kakao
kokos
Rör ihop samtliga ingredienser förutom kokosen. Häll över kakan medan den fortfarande är lite varm. Strö över kokosen.
Skär kakan i lagom stora bitar och servera.
1 kommentar:
Tack för receptet! Ska bjuda mina föräldrar på detta tänkte jag :)
Skicka en kommentar